SPAS ZA LEĐA: Olakšajte neprijatnosti u lumbalnom delu i otarasite se bola!
Promo, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Promo

SPAS ZA LEĐA: Olakšajte neprijatnosti u lumbalnom delu i otarasite se bola!

Objavljeno:

Na koji god način da je došlo do toga da ne možete više da trpite bolove u leđima, znate da je krajnje vreme da se pozabavite rešavanjem ove neprijatnosti. Dosta je bilo teškog ustajanja, nespavanja, nervoze, nemogućnosti da obavljate svakodnevne aktivnosti na uobičajen način. Ne dopustite da problem bude još veći, jer vaša leđa zaslužuju samo najbolje! Spinemax LD1 - dekompresioni pojas!

Ovaj pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima.

Promo
Promofoto: Promo

SpineMAX LD1 je standardan model u ponudi. Kada je izduvan, širina pojasa je oko 13cm. Kada se pojas napumpa, širina pojasa je oko 20cm.Uz pojas dolazi standarno ručna pumpa.

Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu:

VELIČINA OBIM STRUKA S 66-80cm M 80-90cm L 90-100cm XL 100-115cm XXL 115-130cm XXXL 130-145cm

Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 10.400 rsd. Dostava je besplatna.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.